Friday, September 24, 2010

Tin coklat Vochelle Hazelnuts

Dalam pada tengok sana-sini dalam pasaraya, ternampak pulak tin coklat Vochelle ni. Cantik pulak .. sambar .. RM11.90
kena pulak hazelnut memang kegemaran aku.



6 comments:

  1. cantik bro..cuba cukupkan set dengan lain-lain design lagi cantik.

    ReplyDelete
  2. satu cadangan yg baik .. tapi kena tunggu belanja bulan depan kot .. hehe

    ReplyDelete
  3. Benda coklat ni takpa buat kuih raya. kalau beli biskut pun, RM11.90 juga satu bekas transparents tu.

    Tapi mesti ramai peminat kuih raya ni.

    ReplyDelete
  4. cerita pasal tin cokelat ni,aku ada tin empat segi mcm ni tp design lama mcm kat blog aku.Yang sayangnya aku pi spray cat kat tin tu konon belajar nk buat decopaque tp tak jd,masa tu belum jd seriuos collector lagi.Nak buang cat tu balik rasa tak mungkin dapat mcm asal,tin tu pun ntah mana perginya..hu..hu..hu..

    ReplyDelete