Wednesday, January 18, 2012

Wetra Ali Mas mug

Masa aku dapat mug ni pun aku tak tau apa itu 'Wetra'. Bila aku goole search, rupanya benda ni satu syarikat marketing yg berpusat di Alor Star. Tak perasan pulak kopi cappuccini & kopi jantan yg selalu aku minum tu edaran wetra.




Malam semalam masa makan di as-sakinah tom yam, nampak pulak iklan kopi cappuccino atas dinding tu.

3 comments:

  1. wah mug Wetra edisi terhad nie :)

    ReplyDelete
  2. tak larat nak berwetra lg skrng!! :)

    ReplyDelete
  3. as'kum..
    sy dlu ikut website abg dr tahun 2000 klu x silap..
    masa tu pki host cjb.net, sy ingat lgi..
    banner ade lambang gitar...
    waktu tu sya sekola lagi, form 3 kt segamat... internet pon baru je mula nk bkmbang...
    tiap kali pegi cc (yela pc xde,dok asrama)msti bkk website abg... nk dngar lagu...
    bile abis spm, sy pon dh jrg pegi cc....lps tu dh x bkk website abg lgi...
    mmg nostalgia...
    ntah cmne tibe2 mlm ni teringt balik nama abg, sy try google... x sngka betul abg aktif lgi setelah bebelas tahun x bukak..
    alhmdulilh la tuhan nk nmpkkn sy dgn abg, dari sy skola dlu mmg ttanye2, cmne la muke abg... msti rock la agknye... teringin tgk wjh abg, sbb dlu bkk je website, tp x tau empunya website tu sape.
    mlm ni bru dpt tgk...
    jadi yg bjanggut pnjang tu abg la ye? cmtu sy kne panggil pakcik la...
    apepun sy mmg puji hsil kerja & ilmu abg...
    thanks, website abg jdi fvret sy mse skola dlu.. hehe...
    as'kum...
    al-mustaffa.

    ReplyDelete